теплий салат з беконом
теплий салат з беконом

Салат теплий з беконом

  

13 Квітня, 2019

Школа гастронома 2007 №22 (96) Ноябрь

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Нут - 500 г

Бекон копчений - 300 г

Помідори черрі - 20 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Часник неочищений - 12 зубчиків

Бульйон курячий - 1 склянка

Зелена цибуля - 1 пучок

Петрушка - 3 гілочки

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки

Перець білий

Сіль

Directions

1Нут промити, залити водою, залишити на кілька годин. Або покласти в «Ваксі-ємність» від Zepter, влити гарячу воду та закрити кришкою. Вакуумувати за допомогою насосу «Ваксі», залишити на 20 хвилин.

теплий салат з беконом

2Перці нарізати поздовжніми смужками. Зелену цибулю вимити, обрізати білі головки, розрізати кожну навпіл. Помідори розрізати навпіл. Петрушку промити, обсушити, розібрати на листочки. Бекон нарізати шматочками.

теплий салат з беконом

3Обсмажити бекон з одного боку. Потім обсмажити перці. Якщо використовувати грилер Zepter, розігріти його так, щоб стрілка термоконтролера перебувала в середині жовтого поля. Не додаючи масла, обсмажити з одного боку бекон, 3 хвилини. Потім обсмажити перці, 3 хвилини.

теплий салат з беконом

4Горох перекласти в каструлю (звичайну або Zepter), додати часник і курячий бульйон.

теплий салат з беконом

5Накрити кришкою і готувати 30 хвилин (в каструлі Zepter під кришкою «Синхро-Клік» - 10 хвилин). Додати обсмажений бекон, головки цибулі та тушкувати ще 10 хвилин під звичайною кришкою.

теплий салат з беконом

6Відкинути горох з овочами та беконом на друшляк, викласти в салатницю. Додати обсмажений перець, помідори та листя петрушки. Заправити оливковою олією та оцтом. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати й одразу ж подати до столу.

00:00

Nutrition Facts

Calories509 ккал
Protein17,5 г
Total Fat33,4 г
Total Carbohydrates34,6 г