Салат теплий з яловичиною
Салат теплий з яловичиною

Салат теплий з яловичиною

    

21 Серпня, 2019

Школа гастронома 2006 №20 (70) Октябрь

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Яловичина - 250 г вирізки

Гарбуз - 150 г м'якоті

Кукурудза - 150 г консервованих качанів

Цибуля порей (тільки біла частина) - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Петрушка - 2‑3 гілочки

Тархун - 1 гілочка

Олія - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 2,5 ст. ложки

Кунжут - 1 ч. ложка насіння

Вино сухе біле - 100 мл

Цукор

Перець чорний мелений

Directions

1Яловичину тонко нарізати. Гарбуз очистити від шкірки та насіння, нарізати пластинками. Порей нарізати кільцями. Кожен качан кукурудзи розрізати уздовж навпіл. Помідор нарізати дольками. Зелень подрібнити.

Салат теплий з яловичиною

2Розігріти в сковороді олію. Обсмажувати м'ясо 3 хвилини.

3Додати гарбуз, порей і кукурудзу. Готувати 5 хвилин.

Салат теплий з яловичиною

4Соєвий соус змішати з вином, зеленню та кунжутом. Додати цукор і перець.

Салат теплий з яловичиною

5Влити суміш в сковороду з м'ясом і овочами, потушкувати 1 хвилину. Зняти з вогню.

6Додати дольки помідора, перемішати і викласти в салатницю.

Салат теплий з яловичиною

00:00

Nutrition Facts

Calories421,8 ккал
Protein31,8 г
Total Fat21,8 г
Total Carbohydrates24,6 г