Млинці пшеничні. Млинниця
млинці, оладки, сирники, пироги духовка
2 Серпня, 2018
100 лучших рецептов блинов и оладий
100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Prep: 4 hrs
- Cook: 30 mins
Ingredients
ДЛЯ ПШЕНИЧНИХ МЛИНЦІВ:
Борошно - 560 г
Молоко - 1 л
Дріжджі - 25 г
Яйця - 2 шт.
Масло вершкове - 25 г
Цукор - 2 ч. ложки
Вершки 20% - 80 мл
Сіль
Олія для смаження
ДЛЯ МЛИННИЦІ:
Млинці пшеничні - 8 шт.
Яйця - 2 шт.
Олія для смаження - 1 ч. ложка
Directions
ПШЕНИЧНІ МЛИНЦІ:
1Просіяти 360 г борошна, додати розігріте до 50°С молоко. Додати дріжджі, розтоплене вершкове масло, перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години.
2Відокремити жовтки від білків, розтерти жовтки з цукром. Збити білки з сіллю в густу піну.
3Перемішати тісто, додати залишки борошна, цукор. Додати розтерті жовтки, перемішати.
4Додати збиті білки та вершки, акуратно перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину.
5Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків.
МЛИННИЦЯ:
1Збити яйця.
2Покласти один млинець у жаростійку форму, змащену олією. Змастити збитими яйцями, накрити наступним млинцем. Викласти все млинці один на одного, змащуючи яйцями.
3Випікати в духовці 20 хвилин при 180°С.