пшеничні млинці
пшеничні млинці

Млинці пшеничні. Млинниця

  ,   

2 Серпня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий
100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 4 hrs
  • Cook: 30 mins

Ingredients

ДЛЯ ПШЕНИЧНИХ МЛИНЦІВ:

Борошно - 560 г

Молоко - 1 л

Дріжджі - 25 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 25 г

Цукор - 2 ч. ложки

Вершки 20% - 80 мл

Сіль

Олія для смаження

ДЛЯ МЛИННИЦІ:

Млинці пшеничні - 8 шт.

Яйця - 2 шт.

Олія для смаження - 1 ч. ложка

Directions

ПШЕНИЧНІ МЛИНЦІ:

1Просіяти 360 г борошна, додати розігріте до 50°С молоко. Додати дріжджі, розтоплене вершкове масло, перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години.

2Відокремити жовтки від білків, розтерти жовтки з цукром. Збити білки з сіллю в густу піну.

3Перемішати тісто, додати залишки борошна, цукор. Додати розтерті жовтки, перемішати.

4Додати збиті білки та вершки, акуратно перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину.

5Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків.

МЛИННИЦЯ:

1Збити яйця.

2Покласти один млинець у жаростійку форму, змащену олією. Змастити збитими яйцями, накрити наступним млинцем. Викласти все млинці один на одного, змащуючи яйцями.

3Випікати в духовці 20 хвилин при 180°С.

00:00