Сациві з квасолі білої овочеві страви грузинська кухня 1 Січня, 2020 365 рецептов грузинской кухни (365 вкусных рецептов) Ingredients Квасоля біла - 1 кг Цибуля ріпчаста - 5 шт. Часник - 4 зубчики Волоські горіхи Кінза - 1 пучок Кориця - 10 г Гвоздика - 10 г Хмелі-сунелі - 10 г Шафран імеретинський - 10 г Гранатовий сік - 70 мл Олія - 80 мл Перець червоний мелений - 5 г Сіль Directions 1Квасолю відварити. 2Цибулю подрібнити й обсмажити на олії. 3Подрібнити горіхи, зелень кінзи, часник, змішати зі спеціями, додати в бульйон і варити 5 хвилин. 4Додати квасолю, кип'ятити 1 хвилину. 5Остудити, додати гранатовий сік. 00:00