білий соус з цибулею
білий соус з цибулею

Соус білий для м’яса

    

17 Січня, 2019

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Борошно - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 40 г

Бульйон - 4 склянки

Петрушка - 1 корінь

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Вино сухе біле - 1 чарка

Directions

1Прогріти борошно, помішуючи та додавши 20 г вершкового масла, але так, щоб його колір не змінився, потім влити бульйон і кип'ятити 50 хвилин.

2Корінь петрушки та цибулину подрібнити, обсмажити, додавши 20 г вершкового масла, посолити та покласти у киплячий бульйон з борошном за 20 хвилин до закінчення варіння.

3Перед кінцем варіння влити чарку білого сухого вина.

00:00