шашлик
шашлик

Шашлик із м’яса дикої кози

    

19 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Коза - 500 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Зелена цибуля - 100 г

Помідори - 200 г

Лимони - 0,5 шт.

Оцет - 1 ст. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Шпик - 40 г

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Очистити м'ясо від плівки, нарізати на шматочки по 30‑35 г, покласти в емальований посуд, посолити, поперчити, додати дрібно нашатковану цибулю, залити оцтом і маринувати в холодному місці під кришкою 2‑3 години.

2Потім м'ясо нанизати на шампури, чергуючи з пластинками шпику та кільцями ріпчастої цибулі.

3Смажити над розжареним вугіллям, постійно повертаючи, 15‑20 хвилин, до повної готовності.

4Подавати шашлик на блюді, гарнірувати зеленою цибулею, нарізаними помідорами, шматочками лимона, відвареним рисом.

00:00