джем або варення з суниці
джем або варення з суниці

Джем суничний

  

14 Вересня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Суниця - 1 кг

Цукор - 1 кг

Вода - 1 склянка

Лимонна кислота - 1‑2 г

Directions

1Підготовлені ягоди покласти в каструлю, додати воду та під кришкою на слабкому вогні довести до кипіння. Проварити 3‑5 хвилин.

2Протерти ягоди через сито.

3Пюре змішати з цукром, на слабкому вогні довести до кипіння та варити, помішуючи, 15‑25 хвилин.

4Перед закінченням варіння додати лимонну кислоту для збереження натурального кольору джему.

5Фасувати в гарячому вигляді.

00:00