Яловичина з помідорами та яйцями страви з м'яса 26 Липня, 2020 25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня Ingredients Яловичина - 100 г (товстий край) Помідори - 4 шт. Яйця - 4 шт. Олія - 2 ст. ложки Маринад - 0,5 склянки Вода - 0,5 склянки Цукор - 3 ст. ложки Сіль ДЛЯ МАРИНАДУ: Лимон - сік Оцет Соус оливковий Directions 1МАРИНАД: Змішати лимонний сік з оцтом і оливковим соусом. 2Яловичину нарізати дрібними кубиками та залити маринадом. 3Яйця посолити, збити і підсмажити на частині олії. 4Помідори очистити від шкірки, нарізати дольками, трохи обсмажити на залишках олії. 5Потім влити воду, посипати цукром і тушкувати 5 хвилин. 6Додати яловичину, тушкувати все разом до готовності м'яса. 7Наприкінці приготування покласти яйця та перемішати. 8Подавати страву гарячою, оформивши зеленню. 00:00