Яловичина з помідорами та яйцями
Яловичина з помідорами та яйцями

Яловичина з помідорами та яйцями

  

26 Липня, 2020

25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня

Ingredients

Яловичина - 100 г (товстий край)

Помідори - 4 шт.

Яйця - 4 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Маринад - 0,5 склянки

Вода - 0,5 склянки

Цукор - 3 ст. ложки

Сіль

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Лимон - сік

Оцет

Соус оливковий

Directions

1МАРИНАД: Змішати лимонний сік з оцтом і оливковим соусом.

2Яловичину нарізати дрібними кубиками та залити маринадом.

3Яйця посолити, збити і підсмажити на частині олії.

4Помідори очистити від шкірки, нарізати дольками, трохи обсмажити на залишках олії.

5Потім влити воду, посипати цукром і тушкувати 5 хвилин.

6Додати яловичину, тушкувати все разом до готовності м'яса.

7Наприкінці приготування покласти яйця та перемішати.

8Подавати страву гарячою, оформивши зеленню.

00:00