Баранки (дріжджові)

    ,

24 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 1 hr 25 mins

Ingredients

Вода тепла - 240 мл

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 3,5 великі мірні ложки

Масло вершкове розтоплене - 32 г

Борошно - 400 г

Дріжджі - 0,5 маленької мірної ложки

Кунжут або кондитерський мак - 1 маленька мірна ложка

Directions

1Всі компоненти викласти в ємність хлібопічки в певному порядку.

2Виставити програму «Лаваш».

3Потім розділити тісто на 8 частин. Тісто має бути м'яким і еластичним. Руками скачати в джгути та з'єднати кінчики.

4Після замісу кожну баранку змастити водою, обсипати кунжутом або маком.

5Виставити програму «Випічка», час приготування 1 година 25 хвилин. Натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки Moulinex XXL

00:00