Баранки (дріжджові) випічка здорове харчування, хлібопічка 24 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 1 hr 25 mins Ingredients Вода тепла - 240 мл Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 3,5 великі мірні ложки Масло вершкове розтоплене - 32 г Борошно - 400 г Дріжджі - 0,5 маленької мірної ложки Кунжут або кондитерський мак - 1 маленька мірна ложка Directions 1Всі компоненти викласти в ємність хлібопічки в певному порядку. 2Виставити програму «Лаваш». 3Потім розділити тісто на 8 частин. Тісто має бути м'яким і еластичним. Руками скачати в джгути та з'єднати кінчики. 4Після замісу кожну баранку змастити водою, обсипати кунжутом або маком. 5Виставити програму «Випічка», час приготування 1 година 25 хвилин. Натиснути кнопку пуску.Для хлібопічки Moulinex XXL 00:00