оладки товсті дріжджові
оладки товсті дріжджові

Оладки дріжджові (на молоці та білках)

    

3 Серпня, 2019

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно - 300‑350 г

Яйця - 2-3 білка

Молоко 0,5% - 500 мл

Дріжджі - 20 г

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 щіпка

Олія

Directions

1Борошно, яйця, молоко, дріжджі, цукор і сіль перемішати, приготувати тісто і залишити його накритим на 1‑1,5 години. Тісто має підійти.

2Після цього оладки можна пекти, акуратно опускаючи велику ложку спочатку в олію, а потім в тісто, набираючи з краю посуду. Обсмажувати оладки з двох боків.

3До оладок можна подати варення або мед.

Дієта для здоров'я серця

00:00