Оладки дріжджові
Оладки дріжджові

Оладки дріжджові (з вершками)

  

2 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 4-5 порцій

Ingredients

Борошно - 500 г

Молоко - 500 мл

Яйця - 2 шт.

Дріжджі - 25 г

Масло вершкове - 50 г

Цукор - 1,5 ст. ложки

Вершки 20% - 80 мл

Сіль - 1 ч. ложка

Олія для смаження

Directions

1Розігріти молоко до 50°С, додати дріжджі та просіяне борошно, вимісити, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години.

2Додати яйця і сіль, цукор і розтоплене вершкове масло, перемішати, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину.

3Додати вершки, акуратно перемішати.

4Обсмажувати оладки з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору.

00:00