заварні тістечка юмбрики
заварні тістечка юмбрики

Юмбрики

    

24 Січня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 20-24 шт.

Ingredients

Вода - 250 мл

Масло вершкове - 100 г

Борошно - 1 склянка

Яйця - 4 шт.

Сіль - на кінчику ножа

Олія для змащування форми

ДЛЯ КРЕМУ:

Сир (творог) м'який - 600 г

Цукрова пудра - 6 ст. ложок

Вершки 33% - 250 мл

Лимони - 1 шт.

Directions

1Закип'ятити воду з вершковим маслом. Додати дрібку солі та борошно, швидко перемішати. Потримати суміш на слабкому вогні, постійно помішуючи, 3 хвилини.

2Охолодити масу до кімнатної температури. Акуратно ввести яйця.

3Викласти тісто у щільний пакет, зрізати куточок. Видавити невеликими порціями на змащену маслом фольгу.

4Випікати тістечка 25 хвилин при 180°С.

5Не відкриваючи духовку, знизити температуру до 160°С, випікати ще 10 хвилин.

6КРЕМ: З'єднати сир (творог) з вершками в чаші блендера. Додати натерту цедру та цукрову пудру. Перемішати до однорідної маси.

7Надрізати остиглі тістечка. Наповнити сирним кремом за допомогою кондитерського шприця або чайної ложки.

00:00