Томатна паста або кетчуп - 1 ст. ложка
Зелена цибуля рубана - 1 ст. ложка
Ковбаса копчена - 24 скибочки
Огірки - 1 шт.
Помідори - 1 шт.
Яйця варені - 1 шт.
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Філе риби дрібно порубати.
2Сир змішати з маслом, додати перець і розділити масу на 3 частини: в одну додати цибулю, в іншу - копчену рибу, в третю - томат або кетчуп, добре збити.
3На печиво розкласти скибочки помідорів, огірків, яєць і ковбаси, а на них за допомогою кондитерського шприца видавити сирну масу, враховуючи поєднання продуктів: на ковбасу - масу з кетчупом, на яйце - з рибою тощо.
4При подачі закуску укласти на блюдо й оформити шматочками помідорів, огірків і зеленню.