185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Судак - 1 тушка вагою близько 1 кг
Кабачки молоді - 1 шт.
Яйця - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Масло вершкове - 20 г
Сіль
Directions
1У випатраної та розрізаної уздовж на дві половини риби видалити кістки, але не знімати шкіру. Потім обережно зрізати частину м'якоті, залишаючи на шкірі судака шар м'яса близько 1 см завтовшки.
2Моркву та кабачок почистити і натерти на дрібній тертушці, перемішати.
3Пропустити через м'ясорубку ретельно очищене від кісток зрізане м'ясо і додати до кабачків і моркви. Фарш перемішати і ввести в нього збите яйце, вершкове масло і трохи посолити.
4Викласти фарш на одну половину судака, накрити шматком філе іншої половини риби. Обмотати судака суворою ниткою.
5Готувати на пару або запікати в духовці, загорнувши у фольгу, 25‑30 хвилин.