Судак фарширований (кабачками та морквою)
Судак фарширований (кабачками та морквою)

Судак фарширований (кабачками та морквою)

    , ,

23 Листопада, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Судак - 1 тушка вагою близько 1 кг

Кабачки молоді - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 20 г

Сіль

Directions

1У випатраної та розрізаної уздовж на дві половини риби видалити кістки, але не знімати шкіру. Потім обережно зрізати частину м'якоті, залишаючи на шкірі судака шар м'яса близько 1 см завтовшки.

2Моркву та кабачок почистити і натерти на дрібній тертушці, перемішати.

3Пропустити через м'ясорубку ретельно очищене від кісток зрізане м'ясо і додати до кабачків і моркви. Фарш перемішати і ввести в нього збите яйце, вершкове масло і трохи посолити.

4Викласти фарш на одну половину судака, накрити шматком філе іншої половини риби. Обмотати судака суворою ниткою.

5Готувати на пару або запікати в духовці, загорнувши у фольгу, 25‑30 хвилин.

00:00