Абрикоси мариновані

  

17 Жовтня, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Абрикоси - 3,5 кг

Гвоздика - 12-15 бутонів

Кориця - 5 паличок

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Цукор - 550 г

Вода - 1,2 л

Оцет 6% - 250 г

Directions

1МАРИНАД: Цукор залити водою, проварити 1-2 хвилини, процідити, влити оцет.

2На дно сухих стерилізованих банок покласти прянощі, потім абрикоси (невеликі - цілком, великі - половинками), залити гарячим (70°С) маринадом.

3Банки накрити стерилізованими бляшаними кришками і пастеризувати.

4Банки закатати, перевернути догори дном і охолодити.

00:00