абрикоси консервовані
абрикоси консервовані

Абрикоси у власному соку (без води)

  

31 Грудня, 2017

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Абрикоси - 1 кг

Цукор - 300 г

Directions

1Зрілі абрикоси розрізати на половинки та видалити кісточки.

2Підготовлені плоди укласти в банки, пошарово пересипаючи цукром. Щоб плоди щільно вклалися, банку періодично постукувати по дну.

3Заповнені плодами банки поставити на ніч у холодне місце, щоб абрикоси пустили сік.

4Наступного дня доповнити їх по плічка плодами з цукром.

5Стерилізувати в киплячій воді: банки 0,5 л - 10 хвилин, 1 л - 15 хвилин. Одразу закатати кришками, перевернути догори дном і витримати під ковдрою до повного охолодження.

Абрикоси використовувати на десерт, для прикрашання кремів, тортів, для приготування желе, сік - для напоїв, коктейлів, компотів, киселів.

00:00