Аджика з хроном

    

26 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 40 mins

Ingredients

Помідори - 3 кг

Перець болгарський - 2 кг

Часник - 3 головки

Хрін - 3 кореня

Петрушка - 2 пучка

Кінза - 2 пучка

Оцет 6% - 3 ст. ложки на 1 л аджики

Цукор

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Нарізати томати, хрін і перець великими шматками та подрібнити разом з часником і зеленню в м'ясорубці.

2Перелити овочеву масу в чашу мультиварки, додати цукор, сіль і оцет, перемішати. Варити аджику 40 хвилин в режимі «Тушкування».

3Перекласти готовий продукт в стерилізовані банки та герметично закрити їх металевими кришками. Перевернути вниз шийкою до охолодження.

00:00