Аджика з хроном консервація мультиварка 26 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 15 mins Cook: 40 mins Ingredients Помідори - 3 кг Перець болгарський - 2 кг Часник - 3 головки Хрін - 3 кореня Петрушка - 2 пучка Кінза - 2 пучка Оцет 6% - 3 ст. ложки на 1 л аджики Цукор Сіль Directions 1Вимити й очистити овочі. Нарізати томати, хрін і перець великими шматками та подрібнити разом з часником і зеленню в м'ясорубці. 2Перелити овочеву масу в чашу мультиварки, додати цукор, сіль і оцет, перемішати. Варити аджику 40 хвилин в режимі «Тушкування». 3Перекласти готовий продукт в стерилізовані банки та герметично закрити їх металевими кришками. Перевернути вниз шийкою до охолодження. 00:00