Аріса

  ,   

13 Вересня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка або індичка - 500 г

Крупа пшенична - 200 г

Масло топлене - 3 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Сіль

Directions

1Курку або індичку залити 4 склянками води, довести до кипіння, зняти піну, варити 1 годину.

2Готову птицю вийняти з бульйону, відокремити м'якоть від кісток та нарізати шматочками.

3Бульйон процідити, довести до кипіння. У киплячий бульйон всипати попередньо замочену крупу, додати шматочки курки. Варити кашу на слабкому вогні, помішуючи, поки вона не перетвориться в однорідну масу. Посолити, перемішати.

4Цибулю нарізати півкільцями, підсмажити на маслі.

5При подачі викласти арісу на блюдо разом з обсмаженою цибулею і оформити зеленню. Зазвичай арісу подають з топленим маслом.

00:00