Баклажани в томатному соусі

  

9 Травня, 2018

Витаминные заготовки (Семь поварят)

Ingredients

Баклажани дрібні - 5 кг

Помідори - 3,5 кг

Цукор - 70 г

Олія - 80 г

Оцтова есенція - 1 дес. ложка

Часник - 50 г

Сіль - 50 г

Естрагон - зелень

Кріп - парасольки

Directions

1Стиглі помідори подрібнити блендером або протерти через сито, додати цукор, олію та прогрівати томатний соус 15 хвилин.

2Додати дрібно рубаний часник, сіль і прогрівати ще 5 хвилин на слабкому вогні.

3Дрібні баклажани, відрізавши кінчики, бланшувати 4‑5 хвилин, потім одразу укласти в підготовлені банки шарами, чергуючи з зеленню естрагону та парасольками кропу.

4Залити киплячим томатним соусом і в кожну банку додати по 1 ч. ложці оцтової есенції. Банки закатати, перевернути догори дном і укутати ковдрою.

00:00