Баклажани з начинкою з курячого м’яса страви з птиці духовка, здорове харчування, низькокалорійне 24 Березня, 2018 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Курка - 200 г білого м'яса Родзинки без кісточок - 50 г Баклажани - 2 шт. великих Цибуля - 1 шт. невелика Часник - 2 зубчики Олія оливкова - 2 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Петрушка - 1 пучок зелені Перець червоний мелений Перець чорний мелений Сіль Directions 1Куряче м'ясо промити, дрібно нарізати. 2Цибулю та часник очистити, дрібно нашаткувати. Родзинки промити, замочити на 10 хвилин в теплій кип'яченій воді. Баклажани нарізати навпіл уздовж, акуратно вирізати м'якоть і подрібнити її. Зелень петрушки вимити, дрібно нарізати. 3ФАРШ: Курку тушкувати разом із м'якоттю баклажанів, цибулею і часником, додати родзинки та лимонний сік, посолити, поперчити та перемішати. 4Фаршем наповнити половинки баклажанів і запікати в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин. 5Готові баклажани розкласти по тарілках, посипати зеленню петрушки та подати до столу. 00:00