Баклажани з помідорами

    ,

5 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Баклажани - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Сметана - 2 ст. ложки

Кріп

Directions

1Невеликий баклажан очистити від шкірки, звільнити від зернят, нарізати скибочками, обваляти в борошні й обсмажити.

2Після перекласти обсмажені скибочки в каструлю і додати помідор, нарізаний шматочками й очищений від шкірки та зерняток. Овочі накрити кришкою і тушкувати в духовці 30-35 хвилин.

3Потім додати сметану, рубану зелень і поставити в духовку ще на 10-12 хвилин.

Дієта при уратних каменях

00:00