1Баклажани вимити, нарізати шматочками товщиною 4 см, посолити, розкласти на дошці розрізом вниз, покрити іншою дошкою та поставити прес, щоб витік сік з гіркотою.
2Обсушені баклажани обваляти в борошні та злегка обсмажити в маслі.
3Цибулю нарізати кружальцями й обсмажити до золотистого кольору.
4Гриби вимити, крупно порубати.
5На дно каструлі покласти баклажани, на них гриби, потім цибулю і чергувати в тій самій послідовності (зверху мають бути баклажани). Все це залити сметаною, змішаною з борошном, посолити. Каструлю закрити кришкою і поставити в духовку на середній вогонь.
6Коли гриби зваряться, стануть м'якими і соку буде досить, вийняти страву з духовки та подати в тому самому посуді.