Баклажани смажені консервовані
Баклажани смажені консервовані

Баклажани смажені консервовані

  

8 Червня, 2018

Витаминные заготовки (Семь поварят)

Ingredients

Баклажани - 4 кг

Олія - 500 г

Лимони - 2‑3 шт.

Зелень петрушки - 250 г

Сіль

Directions

1Баклажани нарізати кружальцями завтовшки 1,5‑2 см, посолити та витримати 15‑20 хвилин для видалення гіркоти. Після цього баклажани ретельно промити й обсушити.

2Обсмажити скибочки на олії, трошки їх посолити, охолодити до 40°С, потім укласти в підготовлені банки разом із тонко нарізаним лимоном і зеленню петрушки. Банки залити залишками олії так, щоб її рівень був на 2 см нижче краю банки.

3Стерилізувати під кришками: банки 0,5 л - 20 хвилин, 1 л - 30 хвилин.

4Банки закупорити, перевернути догори дном, дати охолонути.

5Зберігати в прохолодному темному місці.

00:00