Баклажани соте закуски, овочеві страви вегетаріанське, духовка, низькокалорійне 22 Березня, 2018 Вегетарианский стол (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 10 порцій Ingredients Баклажани - 1 кг Помідори - 2 шт. Перець солодкий - 3 стручки Масло вершкове - 100 г Олія - 0,5 клянки Сіль Directions 1Баклажани очистити від шкірки, нарізати кружальцями, посолити та обсмажити в суміші вершкового масла та олії. 2Перець звільнити від плодоніжки та насіння, запекти, остудити і нарізати кубиками. 3Помідори дрібно нарізати, обсмажити, з'єднати зі спеченим перцем, посолити. 4На блюдо укласти кружальця баклажанів, на кожне кружальце - помідори з перцем, оформити зеленню. 00:00