Баранина в оригінальній паніровці

    

29 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Баранина - 150 г філе

Картопля невелика - 250 г

Печериці - 75 г

Хліб для тостів - 1 скибочка

Петрушка рубана - 1 ст. ложка

Сир твердий тертий - 1 ст. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Гірчиця - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Картоплю вимити і близько 20 хвилин відварювати в шкірці. Воду злити, картоплю очистити і розрізати на четвертинки.

2Нагріти духовку до 200°С.

3Печериці обтерти вологою серветкою, очистити і, в залежності від розміру, розрізати навпіл або на четвертинки.

4З хліба зрізати скоринку, розкришити м'якуш. Крихітку висипати на деко і близько 5 хвилин обсмажувати в духовці. Потім пересипати крихту на тарілку і перемішати з зеленню та сиром.

5Картоплю та гриби посолити, поперчити та викласти на деко, полив 1 ч. ложкою олії. Смажити 10 хвилин в духовці при 200°С.

6Філе баранини обмити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Обсмажувати в сковороді в олії 5 хвилин, потім викласти і остудити.

7Змастити гірчицею, обваляти в паніровці та злегка її притиснути.

8Викласти на картоплю і 3-5 хвилин запікати в духовці.

9Подати на стіл, прикрасивши листочками пряної зелені.

00:00