Баранина з квасолею

  

19 Травня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Prep: 8 hrs
  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 600 г

Квасоля - 500 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Олія - 50 г

Часник - 1-2 зубчики

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю замочити в холодній воді на ніч.

2Набряклу квасолю залити свіжою холодною водою та варити до готовності.

3Цибулю дрібно порубати й обсмажити на олії до прозорості.

4Додати нарізану великими шматками баранину, обсмажити.

5Баранину з цибулею покласти в жаровню, залити водою, посолити, поперчити і тушкувати до розм'якшення.

6В кінці приготування покласти квасолю, дрібно нашаткований часник і тушкувати ще 7-10 хвилин.

7При подачі готову страву посипати рубаною зеленню.

00:00