Баранина з квасолею страви з м'яса 19 Травня, 2017 Блюда с фасолью (Семь поварят) Prep: 8 hrs Cook: 2 hrs Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 600 г Квасоля - 500 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Олія - 50 г Часник - 1-2 зубчики Перець чорний мелений Сіль Directions 1Квасолю замочити в холодній воді на ніч. 2Набряклу квасолю залити свіжою холодною водою та варити до готовності. 3Цибулю дрібно порубати й обсмажити на олії до прозорості. 4Додати нарізану великими шматками баранину, обсмажити. 5Баранину з цибулею покласти в жаровню, залити водою, посолити, поперчити і тушкувати до розм'якшення. 6В кінці приготування покласти квасолю, дрібно нашаткований часник і тушкувати ще 7-10 хвилин. 7При подачі готову страву посипати рубаною зеленню. 00:00