баранина з овочами
баранина з овочами

Баранина з квасолею та грибами

    

18 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баранина - 500 г

Квасоля стручкова біла - 500 г

Печериці - 250 г

Цибуля - 2 шт.

Помідори - 4 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Сир тертий - 2 ст. ложки

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо вимити, очистити від плівок і сухожиль, потім нарізати на кубики.

2До м'яса додати нарізану цибулю, укласти на дно каструлі, зверху посипати сіллю та перцем.

3Помідори обдати окропом, зняти шкірку, нарізати кубиками, обсмажити в розігрітій олії, потім викласти в каструлю поверх м'яса.

4Туди ж покласти стручки квасолі, залити 0,5 л гарячої води і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.

5В цей самий час гриби нарізати скибочками та тушкувати в малій кількості води 15 хвилин.

6До грибів додати томатну пасту, все змішати і тушкувати ще 5 хвилин.

7Додати готові гриби в каструлю з м'ясом, перемішати, посипати тертим сиром, закрити кришкою і томити ще 5 хвилин.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00