Батончики вишневі лінцські

    

25 Лютого, 2018

Canadian Living. Holiday Entertaining 2016

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 2 hrs
  • Yields: близько 48 батончиків

Ingredients

Борошно універсальне - 2,5 склянки

Мигдаль мелений - 2 склянки

Кориця - 1,5 ч. ложки

Сіль - 0,25 ч. ложки

Масло розм'якшене - 1 склянка

Цукор гранульований - 1/3 склянки

Яйця - 1 шт.

Ваніль - 2 ч. ложки

Варення вишневе або інший джем без насіння - 2 склянки

Directions

1У мисці змішати разом борошно, мигдаль, корицею і сіль. У великій мисці збити розм'якшене масло з цукром до пишності; вбити яйце та ваніль. Змішати з борошняною сумішшю, руками вимісити тверде тісто.

2Все тісто, крім 1 склянки, розподілити, придавлюючи, по дну форми (23х33 см), застеленої папером для випічки. По основі рівномірно розподілити джем. Зверху посипати крихтою з тіста.

3Випікати в духовці при 350°F (177°С), доки верхівка не стане золотистою, близько 45 хвилин. Нехай повністю охолоне у формі. Перенести на дошку для нарізання; нарізати брусочками.

У цій легкій версії класичного десерту з варенням складну решітку замінено простою посипкою.

ЗАГОТОВКА: тісто можна зберігати між шарами воскового паперу в герметичному контейнері до 3 днів або замороженим до 1 місяця.

Відсотки рекомендованої добової норми споживання: 1% кальцію, 4% заліза, 4% вітаміну А, 2% вітаміну С, 6% фолієвої кислоти

00:00

Nutrition Facts

Caloriesблизько 141 калорії
Sodium45 мг
Potassium48 мг
Protein2 г
Cholesterol14 мг
Sugar12 г
Total Fat6 г
Saturated Fat3 г
Total Carbohydrates20 г
Dietary Fiber1 г