Варення вишневе або інший джем без насіння - 2 склянки
Directions
1У мисці змішати разом борошно, мигдаль, корицею і сіль. У великій мисці збити розм'якшене масло з цукром до пишності; вбити яйце та ваніль. Змішати з борошняною сумішшю, руками вимісити тверде тісто.
2Все тісто, крім 1 склянки, розподілити, придавлюючи, по дну форми (23х33 см), застеленої папером для випічки. По основі рівномірно розподілити джем. Зверху посипати крихтою з тіста.
3Випікати в духовці при 350°F (177°С), доки верхівка не стане золотистою, близько 45 хвилин. Нехай повністю охолоне у формі. Перенести на дошку для нарізання; нарізати брусочками.
У цій легкій версії класичного десерту з варенням складну решітку замінено простою посипкою.
ЗАГОТОВКА: тісто можна зберігати між шарами воскового паперу в герметичному контейнері до 3 днів або замороженим до 1 місяця.