1ВАРІАНТ 1: Збити охолоджені білки, додаючи потроху цукор. Збивати, доки маса не стане жорсткою і гладкою.
2ВАРІАНТ 2: Охолоджені білки збивати, доки маса не стане щільною і не набуде білого кольору. Продовжуючи збивати, поступово ввести в білок цукрову пудру. Піна в результаті має вийти густою і щільною.
3Викласти масу ложкою на деко, покрите пергаментом. Можна видавлювати масу з кондитерського мішка через фігурні насадки. Випікати при 100-115°C від 40 хвилин до 1 години в залежності від розмірів безе.
4Духовку вимкнути, дверцята трохи відкрити. Не виймати вироби до повного охолодження духовки.
Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічному циститі - варіант 1