Биточки з червоної риби страви з риби мультиварка 4 Січня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Червона риба - 300 г філе Масло вершкове - 100 г Картопля - 8 шт. Яйця - 3 шт. Кріп - 1 пучок Борошно пшеничне - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Очистити та відварити картоплю, приготувати з неї пюре. Відварити рибу в підсоленій воді, подрібнити. Промити та дрібно нарізати зелень. 2Додати до картопляного пюре рибне філе, сире яйце, зелень, чорний мелений перець і сіль. Все перемішати та сформувати з маси биточки. 3Обваляти їх в пшеничному борошні й обсмажити на вершковому маслі в мультиварці на режимі «Випічка» з кожного боку по 15 хвилин. 00:00