Блендер-салат «Цезар»

  

13 Березня, 2018

Ingredients

Салат романський - 1 пучок листя

Часник - 3 зубчики

Анчоуси - 4-5 шт.

Олія оливкова (рослинна) - 0,25 склянки

Соус вустерширський - 2 ч. ложки

Лимон - 1 ст. ложка свіжовичавленого соку

Яйце варене - 1 шт.

Сир пармезан тертий - 0,25 склянки

Сухарики - 1,5 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Листя салату промити, просушити.

2Подрібнити часник, змішати його за допомогою блендера з подрібненими анчоусами, олією, вустерширським соусом, лимонним соком, сіллю і перцем до однорідної маси.

3Вистелити салатник листям салату, викласти кремоподібну суміш, посипати рубаним або тертим яйцем, пармезаном і сухариками.

00:00