Бозартма з курчати перші страви грузинська кухня 8 Червня, 2017 50 рецептов грузинской кухни 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Курчата - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 4 шт. Вода - 1,25‑1,5 л Помідори - 5 шт. або Гранатовий сік - 0,25 склянки Масло вершкове - 50 г Кінза - 2‑3 гілочки Базилік - 2‑3 гілочки М'ята - 2‑3 гілочки Петрушка - 2‑3 гілочки Кріп - 2‑3 гілочки Часник - 4 зубчики Перець гострий - 1 стручок або 1 ч. ложка товченого Сіль Directions 1Курчат розділити на порційні шматки та потушкувати на вершковому маслі з подрібненою ріпчастою цибулею. 2Залити окропом і варити 10‑15 хвилин. 3Додати окремо розварені помідори або заправити гранатовим соком, додати подрібнену подрібнену пряну зелень, гострий перець і часник. Посолити, варити ще 5 хвилин. 00:00