Бозбаш перші страви вірменська кухня 16 Вересня, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 2 hrs Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 330 г Картопля - 3 шт. Баклажан - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 2 головки Масло вершкове - 2 ст. ложки Помідори - 2 шт. Квасоля - 3 ст. ложки Перець пекучий червоний - 2 шт. Яблуко або айва - 1 шт. Зелень петрушки рублена - 1 ст. ложка Кінза рублена - 1 ст. ложка Базилік рублений - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Нарізати баранину шматками, залити гарячою водою і відварити до готовності. 2Овочі нарізати великими кубиками. 3Готове м'ясо обсмажити на частини масла. 4На рештках масла обсмажити цибулю. 5Бульйон процідити, покласти в нього картоплю, баклажан, цибулю, квасолю, помідори, пекучий перець. Посолити і поперчити. 6Варити бозбаш 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності додати в суп нарізане шматочками яблуко або айву і зелень. 7Подавати бозбаш гарячим. 00:00