100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Картопля - 100 г
Капуста - 100 г
Баклажани - 50 г
Перець солодкий - 20 г
Помідори свіжі - 40 г
Буряк - 100 г
Цибуля ріпчаста - 40 г
Морква - 40 г
Петрушка - 20 г кореню
Масло топлене - 20 г
Томат-пюре - 40 г
Цукор - 5 г
Квас буряковий - 160 г
Сметана - 30 г
Зелень
Сіль
Перець чорний гіркий
Лавровий лист
Directions
1У киплячий бульйон покласти нарізані картоплю та баклажани, дати закипіти, додати нарізані соломкою свіжу капусту та солодкий перець і варити 15-20 хвилин.
2Потім покласти в борщ нарізані дольками свіжі помідори, тушкований з жиром, томатом-пюре та буряковим квасом, нарізаний соломкою буряк, пасеровані ріпчасту цибулю та коріння, сіль, цукор, чорний гіркий перець, лавровий лист і варити ще 5-7 хвилин.
3При подачі в тарілку з борщем покласти сметану та посипати зеленню.