борщ
борщ

Борщ з піджаркою

    

29 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 2 hrs

Ingredients

М'ясо -300 г

Капуста білокачанна - 200 г

Картопля - 3 шт.

Помідори - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Томатна паста - 3 ст. ложки

Лимон - 1 ч. ложка соку

Олія

Спеції

Вода

Сіль

Directions

1Нарізати м'ясо шматочками, обсмажувати в режимі «Випічка» 20 хвилин на олії.

2Овочі вимити й очистити. Натерти на крупній тертці моркву та буряк. Нарізати кубиками помідори та цибулю.

3Лук з морквою додати до м'яса в чашу та готувати 15 хвилин.

4Потім додати помідори, томатну пасту і тушкувати 10 хвилин.

5Викласти натерту буряк і тушкувати ще 15 хвилин.

6Покласти подрібнений часник, спеції, лимонний сік, скибочки картоплі, нашатковану капусту, посолити, поперчити та влити воду. Готувати в режимі «Тушкування» 1 годину.

00:00