Борщ зелений
перші страви лікувальне харчування
28 Серпня, 2017
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Буряк варений очищений - 120 г
Картопля - 200 г
Морква - 40 г
Петрушка - 10 г кореня
Цибуля ріпчаста - 20 г або
Зелена цибуля - 30 г
Щавель - 100 г
Шпинат - 100 г
Борошно пшеничне - 6 г
Жир - 20 г
Цукор - 6 г
Оцет 3% - 10 г
Яйця - 0,5 шт.
Бульйон грибний, відвар овочевий або вода - 600 г
Квасоля - 40 г
Сіль
Сметана
Кріп
Directions
1Щавель і шпинат окремо припустити в бульйоні або воді і протерти або дрібно нарізати.
2Відварити квасолю.
3Нарізати скибочками овочі та запассеровать їх. В кінці пасерування покласти зелену цибулю.
4Буряк зварити окремо та нарізати скибочками, як і картоплю.
5У киплячий грибний бульйон або овочевий відвар закласти картоплю, пасеровані овочі і варити майже до готовності.
6За 5 хвилин до закінчення варіння в борщ опустити шпинат, щавель, квасолю, буряк, заправити його білим соусом або пасерованим борошном, додати сіль, цукор, оцет.
7При подачі покласти шматочки вареного яйця і заправити сметаною і кропом.
Дієта при гіпотонії