Борщ консервований

    

20 Вересня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Буряк - 500 г

Капуста - 1 кг

Морква - 300 г

Перець болгарський - 300 г

Цибуля - 300 г

Сік томатний - 500 мл

Вода - 1 л

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 2 ст. ложки

Оцет 9% - по 2 ст. ложки в кожну банку

Directions

1Очищений від насіння перець нарізати тонкою соломкою, моркву та буряк натерти на крупній тертці. Капусту нашаткувати та з'єднати з морквою, перцем і буряком.

2Викласти овочі в чашу і залити томатним соком.

3РОЗСІЛ: В окремій ємності з'єднати сіль, цукор, воду і довести до кипіння.

4Розсіл влити до овочів і готувати в режимі «Варка» 30 хвилин.

5Гарячий борщ розлити в стерилізовані літрові банки, додати в кожну оцет, закатати, перевернути догори дном і закрити тканиною.

00:00