162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Буряк - 500 г
Капуста - 1 кг
Морква - 300 г
Перець болгарський - 300 г
Цибуля - 300 г
Сік томатний - 500 мл
Вода - 1 л
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 2 ст. ложки
Оцет 9% - по 2 ст. ложки в кожну банку
Directions
1Очищений від насіння перець нарізати тонкою соломкою, моркву та буряк натерти на крупній тертці. Капусту нашаткувати та з'єднати з морквою, перцем і буряком.
2Викласти овочі в чашу і залити томатним соком.
3РОЗСІЛ: В окремій ємності з'єднати сіль, цукор, воду і довести до кипіння.
4Розсіл влити до овочів і готувати в режимі «Варка» 30 хвилин.
5Гарячий борщ розлити в стерилізовані літрові банки, додати в кожну оцет, закатати, перевернути догори дном і закрити тканиною.