Борщ рибний з квасолею

  

16 Квітня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Риба (морський окунь, щука або тріска) - 200 г філе

Бульйон рибний - 4 склянки

Буряк - 1 шт.

Квасоля - 80 г

Капуста білокачанна - 80 г

Цибуля шалот - 2 шт.

Корінь петрушки - 10 г

Морква - 0,5 шт.

Томатна паста - 30 г

Масло вершкове - 50 г

Оцет 3% - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний - 4 горошини

Сіль

Directions

1Філе риби нарізати шматочками.

2Буряк, капусту, цибулю та коріння нашаткувати.

3Квасолю відварити до готовності.

4Буряк злегка обсмажити на маслі, додати оцет, томатну пасту, цукор і тушкувати до готовності.

5Нарізані цибулю та коріння спасерувати на маслі, що залишилося.

6Бульйон довести до кипіння, покласти нашатковану капусту, довести до кипіння.

7Покласти шматочки риби, варити 20 хвилин.

8За 10 хвилин до готовності додати тушкований буряк, варену квасолю, пасеровані коріння, лавровий лист, перець горошком, посолити.

9При подачі посипати рубаною зеленню.

00:00