Борщ холодний з морською рибою

    

16 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Буряк - 500 г

Риба морська - 300 г

Огірки - 250 г

Цибуля зелена - 1 пучок

Кріп - 1 пучок

Яйця - 2 шт.

Сіль

Цукор

Оцет або лимонна кислота

Cметана

Directions

1Відварити буряк, очистити, нарізати дрібною соломкою. Прокип'ятити з оцтом, охолодити.

2Порізати огірки. Нашаткувати зелену цибулю, розтерти з сіллю, покласти в борщ. Заправити сіллю та цукром за смаком.

3При подачі заправити сметаною, зеленню кропу, в тарілки кладеться риба, краще гарячого копчення, і по половинці яйця.

00:00