100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Мойва - 600 г
Овочеві листя - 400 г
Картопля - 4 шт.
Цибуля - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Соус томатний - 150 г
Петрушка - 1 пучок
Масло - 2 ст. ложки
Сметана або майонез
Directions
1Перебрані та промиті листя буряка, капусту, лободу, шпинат дрібно нашаткувати та відварити в підсоленій воді разом з нашаткованою цибулею та натертою на крупній тертці морквою.
2В кінці варіння додати нарізану невеликими шматочками картоплю, рибу, томатний соус, нашатковану зелень петрушки, вершкове масло. На слабкому вогні довести до готовності. Остудити.
3У тарілках заправити ботвінью сметаною або майонезом.