Брокколі з пангратто та чорізо
Брокколі з пангратто та чорізо

Брокколі з пангратто та чорізо

    

4 Серпня, 2018

Jamie. Кулинарный журнал Джейми Оливера 2016 №3-4 (42) Март-Апрель

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Брокколі - 500 г

Хліб черствий - 200 г

Часник - 1 зубчик

Розмарин - 3 гілочки

Чорізо - 70 г або

Перець чилі червоний

Олія оливкова extra virgin - 1 ст. ложка

Directions

1Броколі розділити на суцвіття, великі розрізати навпіл. Хліб розламати на шматочки. Часник очистити.

2Кинути брокколі в сотейник з киплячою підсоленою водою та варити 4‑5 хвилин, доки вона не стане ніжною. Воду злити.

3З'єднати в кухонному комбайні хліб, часник, листя розмарину (тільки листя) і чорізо, подрібнити.

4Обсмажити хлібно-ковбасну крихту в антипригарній сковороді на оливковій олії до золотистого кольору.

5Посипати брокколі хрусткою крихтою і подавати.

ВЕГЕТАРІАНСЬКА ВЕРСІЯ:

1Замінити чорізо рубаним червоним чилі.

00:00