Брускета «Італьяно»

      

22 Лютого, 2018

Секреты кулинарного мастерства 2012 №10 (22) Итальянские мотивы

Ingredients

Моцарела - 120 г

Помідори - 2-3 шт.

Огірки - 1-2 шт.

Чіабатта - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Базилік свіжий - кілька листочків

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова

Directions

1Помідори й огірки вимити й обсушити. Хліб нарізати скибочками.

2Хліб злегка підсушити на сухій сковороді або в духовці, натерти його часником, в тому числі і скоринки.

3Огірки, моцарелу та помідори нарізати кубиками, кожен овоч окремо, не перемішувати.

4Заправити овочі оливковою олією, додавши до неї дрібно порубаний свіжий базилік.

5На кожен шматочок хліба покласти овочі та моцарелу, трошки скропити оливковою олією, за смаком посолити та поперчити.

6Можна подавати в холодному вигляді, а можна поставити в духовку злегка підсмажитися.

00:00