Буженина маринована страви з м'яса мультиварка 15 Грудня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 3 hrs Ingredients Свинина - 2 кг м'якоті шиї Соєвий соус - 100 мл Зелень - 1 пучок Часник - 1 головка Олія - 2 ст. ложки Коріандр Кмин Зелень петрушки суха подрібнена Зелень кропу суха подрібнена Орегано сухий подрібнений Перець чорний мелений Сіль Directions 1М'ясо вимити, злегка обсушити паперовими рушниками. Часник очистити, роздавити в часникодавилці. Зелень вимити, дрібно нарізати. 2Змішати в одній чаші соус, олію, приправи, часник і зелень до однорідної маси. Змастити м'ясо цим маринадом, залишити в контейнері на 1 годину. 3Перекласти м'ясо разом з маринадом в чашу мультиварки, встановити режим «Випічка» та обсмажувати з кожного боку по 20 хвилин. 4Потім перемкнути на режим «Тушкування» на 2-3 години. 5Коли буженина буде готова, остудити її до кімнатної температури, нарізати та подавати на стіл. 00:00