2Очистити цибулю, моркву, часник. Цибулю і моркву дрібно нарізати.
3Покласти в чашку часник, журавлину, горіхи, влити олію та оцет, перемішати блендером до однорідної маси.
4Свинину нарізати «гармошкою», кожен надріз змастити сумішшю.
5Курку та яловичину нарізати невеликими тонкими смужками, покласти ці смужки, чередуючи одну з одною, в надрізи свинини. Цибулю та моркву також довільно покласти в ці надрізи. Зверху прикрасити половинками оливок.
6Покласти м'ясо з сумішшю в поліетиленовий пакет, перев'язати ниткою, дати настоятися 2 години.
7Викласти в чашу мультиварки та встановити режим «Тушкування» на 2 години.
8Готову буженину остудити, нарізати і подавати на стіл.