Булки «Повітряні»

  ,   ,

27 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 2 булки по 450 г

Ingredients

Вода тепла - 0,75 склянки

Сіль - 0,5 маленької мірної ложки

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія оливкова або рослинна - 1,5 великі мірні ложки

Борошно - 2 склянки

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Directions

1У ємність хлібопічки викласти відповідно до інструкції всі компоненти.

2Встановити програму «Основна», час приготування 3 години 20 хвилин.

3Після замісу тісто вийняти, розділити навпіл, сформувати з кожної частини булку і знову покласти в ємність.

Для хлібопічки Binatone BM-2169

00:00