Булочки з шинковим мусом

  ,   

29 Березня, 2018

Закуски с мясом (Семь поварят)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Крохмаль картопляний - 2 ч. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Яйця - 2 шт.

Сир - 100 г

Вода - 0,5 склянки

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Шинка - 100 г

Майонез - 150 г

Сир плавлений - 200 г

Огірки мариновані - 1 шт.

Перець червоний гострий мелений

Паприка мелена

Зелень

Directions

1ТІСТО: Закип'ятити воду з сіллю і маслом. Змішати борошно з крохмалем і всипати в киплячу рідину, помішуючи. Проварити близько 2 хвилин, доки тісто не почне відставати від стінок. Тісто злегка охолодити і, збиваючи, ввести яйця. Потім додати тертий сир і розмішати.

2Тісто викласти на злегка змащене маслом деко у вигляді невеликих кульок і випікати в духовці 20 хвилин при 220°С. Після випічки зрізати у булочок верхівки й охолодити.

3НАЧИНКА: Шинку та плавлений сир пропустити через м'ясорубку, додати половину майонезу та збити масу міксером, поступово додаючи майонез. Покласти нарізаний дрібними кубиками огірок, гострий перець і перемішати.

4Наповнити мусом булочки, накрити зрізаними верхівками. Оформити зеленню і посипати солодким перцем.

00:00