Булочки пікантні

  ,   

28 Квітня, 2017

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Yields: 15 шт.

Ingredients

Борошно пшеничне - 4 склянки

Пиво - 1 склянка

Маргарин - 80 г

Дріжджі - 40 г

Сіль - 3 г

Сир - 100 г

Помідори - 5 шт.

Яйця - 5 шт.

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Directions

1Розчинити дріжджі з сіллю в невеликій кількості води та додати 1 склянку борошна. Залишити на 1 годину.

2Підмішати в опару розтоплений маргарин, пиво, збиті яйця і залишки борошна. Замісити тісто і дати йому підійти.

3З тіста сформувати коржі, укласти на кожен по шматочку помідора, частину тертого сиру та щіпку червоного перцю.

4Сформувати булочки, спекти в духовці, посипати залишками сиру, змішаним із сіллю, чорним і червоним перцем.

5Подавати гарячими як закуску до вина або пива.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 50 хвилин + бродіння

00:00