Булочки пікантні випічка, закуски духовка 28 Квітня, 2017 Булочки и пирожки (Семь поварят) Yields: 15 шт. Ingredients Борошно пшеничне - 4 склянки Пиво - 1 склянка Маргарин - 80 г Дріжджі - 40 г Сіль - 3 г Сир - 100 г Помідори - 5 шт. Яйця - 5 шт. Перець червоний мелений Перець чорний мелений Directions 1Розчинити дріжджі з сіллю в невеликій кількості води та додати 1 склянку борошна. Залишити на 1 годину. 2Підмішати в опару розтоплений маргарин, пиво, збиті яйця і залишки борошна. Замісити тісто і дати йому підійти. 3З тіста сформувати коржі, укласти на кожен по шматочку помідора, частину тертого сиру та щіпку червоного перцю. 4Сформувати булочки, спекти в духовці, посипати залишками сиру, змішаним із сіллю, чорним і червоним перцем. 5Подавати гарячими як закуску до вина або пива.ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 50 хвилин + бродіння 00:00