Бульйон овочевий з білковим омлетом перші страви лікувальне харчування 12 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Картопля - 2 шт. Морква -1 шт. Петрушка - корінь + зелень Капустяний качан (кочерыжка) - 1 шт. Яйця - 1 білок Молоко 10 мл Сметана - 20 мл Масло вершкове - 5 г Directions 1Овочі нарізати на шматки та зварити під кришкою, дати настоятися 1 годину і процідити. 2Яєчний білок змішати з молоком, вилити в сковорідку, змащену маслом, і запекти. 3Потім охолодити до кімнатної температури і розрізати омлет на 5-6 шматочків. 4Бульйон заправити сметаною і маслом, що залишилося, покласти в нього омлет і рубану зелень.Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності 00:00