Бульйон овочевий з білковим омлетом

    

12 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 2 шт.

Морква -1 шт.

Петрушка - корінь + зелень

Капустяний качан (кочерыжка) - 1 шт.

Яйця - 1 білок

Молоко 10 мл

Сметана - 20 мл

Масло вершкове - 5 г

Directions

1Овочі нарізати на шматки та зварити під кришкою, дати настоятися 1 годину і процідити.

2Яєчний білок змішати з молоком, вилити в сковорідку, змащену маслом, і запекти.

3Потім охолодити до кімнатної температури і розрізати омлет на 5-6 шматочків.

4Бульйон заправити сметаною і маслом, що залишилося, покласти в нього омлет і рубану зелень.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00