Бургер сирний основний з додатковими гарнірами
Бургер сирний основний з додатковими гарнірами

Бургер сирний основний (з додатковими гарнірами)

      ,

28 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Яловичина - 900 г

Цибуля мелена - 1,5 ч. ложки

Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки

Сир - 6 скибочок

Сіль

ДЛЯ ДОДАТКОВИХ ГАРНІРІВ:

Апельсин

Бекон

Гірчиця

Гриби

Йогурт

Капуста кисла

Кориця

Лимонний сік

Майонез

Маслини

Масло вершкове розм'якшене

Морква

М'ясо краба

М'ята

Паштет печінковий

Перець зелений

Перець червоний

Петрушка - зелень

Помідори

Редис

Родзинки

Салямі

Селера - листя

Сметана

Сир гострий («Рокфор», «Чедер» тощо)

Тунець

Цибуля ріпчаста

Часник

Шинка

Яблука

Яйця

Directions

1Виделкою злегка перемішати подрібнене м'ясо, сіль, цибулю та перець.

2Масу розділити на 6 коржів (намагатися не торкатися до м'яса руками тане дуже здавлювати його).

3Коржі смажити на вугіллі, в електрогрилі або сковороді до готовності.

4За 1‑2 хвилини до закінчення смаження покласти на верхівку кожного коржа по скибочці сиру, накрити кришкою та продовжувати готувати, доки сир не розплавиться.

5Бургер можна їсти так або на булочці з гарнірами.

ДОДАТКОВІ ГАРНІРИ ДЛЯ БУРГЕРІВ:

1Головка подрібненого часнику, розм'якшене вершкове масло, змішані червоний перець і гострий сир;

2Печінковий паштет і тонка скибочка цибулі;

3Скибочки бекону та круто звареного яйця;

4Тушковані помідори та тертий гострий сир («Рокфор», «Чедер» тощо);

5Кисла капуста, тонкі скибочки салямі, гірчиця;

6Гострий сир, бекон і нарізані скибочками маслини;

7Тунець і подрібнена петрушка, змішані з майонезом;

8Йогурт, скибочки яблука та кориця;

9Терта морква, родзинки та майонез;

10Скибочки апельсина, листя свіжої м'яти та густа сметана;

11М'ясо краба, листя селери, лимонний сік;

12Тушковані гриби, зелений перець, ріпчаста цибуля;

13Нарізані редис і петрушка, сметана;

14Нарізана скибочками шинка, гірчиця меді.

00:00